Έλεγχος Εισόδου


Μονάδες Εισόδου

Αυτόνομα και εξαρτώμενα συστήματα ελέγχου 1 ή περισσοτέρων εισόδων, με δυνατότητα σύνδεσης σε Η/Υ. Συστήματα που σας επιτρέπουν τον απόλυτο έλεγχο του χώρου σας, με χωρητικότητα έως 3000 κάρτες (3000 χρήστες), ομάδες πρόσβασης, ζώνες χρόνου, εισόδους συναγερμού, εξόδους relay, σειριακούς εκτυπωτές, πρωτόκολλα επικοινωνίας RS-422/ RS-232, LED ένδειξης κατάστασης, δυνατότητα επέκτασης εισόδων με τη χρήση πλακέτας και επέκταση μνήμης, συνοδευόμενα από λογισμικό πρόγραμμα.

Τοπικοί καρταναγνώστες και πληκτρολόγια με Led και βομβητή, υψηλής ποιότητας και επαρκής απόστασης ανάγνωσης καρτών, με άψογη αισθητική σχεδίαση, για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους (αδιάβροχες κατασκευές) και προστασία κατά των βανδαλισμών. Αναγνώστες δαχτυλικού αποτυπώματος, οπτικής ίριδας και βιομετρικά συστήματα που θα κρατήσουν καλά "κλειδωμένη" την είσοδό σας!


Ηλεκτρικές Κλειδαριές

Ηλεκτρικές κλειδαριές και βάσεις για εφαρμογές σε πόρτες αλουμινίου, τζαμιού, ξύλου κλπ. Ηλεκτρομαγνήτες επιφανειακής τοποθέτησης για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με προστασία κατά των βανδαλισμών, με δυναμικό κράτημα για υψηλή προστασία και μεγάλη αντοχή. Ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές για χρήση σε κυλινδρικές και χωνευτές κλειδαριές, με έξοδο αισθητήρα που υποδεικνύει αν η πόρτα είναι κλειδωμένη ή όχι.


Κλειδοδιακόπτες

Πρόκειται για μπουτόν με ανοξείδωτη μεταλλική επιφάνεια ή επιφάνεια ανθεκτικού πλαστικού που συνδέονται με συστήματα ελέγχου πρόσβασης ή κλειδαριές πόρτας και χρησιμοποιούνται ως εναλλακτική λύση πρόσβασης ή αποχώρησης από το χώρο σε περίπτωση που το σύστημα παρουσιάσει πρόβλημα. Η τοποθέτηση τους μπορεί να είναι επιφανειακή ή χωνευτή.