Κλειστά Κυκλώματα


Κάμερες

Κάμερες τοίχου και οροφής, υπέρυθρες, αδιάβροχες, day night, μεταλλικές, speed dome, με auto tracking, αντιβανδαλιστικές, εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, έγχρωμες, με μηχανισμούς pan tilt και zoom. Κάμερες κρυφές σε μορφή κουμπιού, βίδας, στυλό, ρολογιού, σε μορφή ραντάρ και με πραγματικό ραντάρ, κάμερες σε μορφή πυρανιχνευτή κλπ, κάμερες με υψηλή ανάλυση (από 2MP-5MP) και χαμηλά lux με φακούς χειροκίνητους και αυτόματης ίριδας ικανές να εστιάσουν αντικείμενα και πρόσωπα σε μεγάλη απόσταση.


D.V.R. - Ψηφιακοί Καταγραφείς

Ψηφιακή καταγραφή για 4,8,16 κάμερες με 1 ή περισσότερους ήχους, motion detection, δυνατότητα δικτυακής ή τοπικής προβολής, αυτόματη διαγραφή του παλιότερου αποθηκευμένου αρχείου, καταγραφή σε σκληρό δίσκο από 1T-5T, εύκολη μεταφορά αρχείων με δυνατότητα αποθήκευσης σε usb stick, ψηφιακοί καταγραφείς με ελληνικό ή αγγλικό μενού και τηλεχειριστήριο για εύκολο χειρισμό. Προβολή οπτικοακουστικού υλικού στο κινητό σας τηλέφωνο. Το δικό σας "μάτι" στο χώρο σας, είναι πλέον γεγονός!


Monitor

Μόνιτορ και οθόνες από 17-50 ιντσών,TFT, LCD, υψηλής ευκρίνειας και με πολύ καλή ανάλυση, έγχρωμα ειδικά για κλειστά κυκλώματα, με εγγύηση επιστροφής για 1 καμένο Pixel.