Συναγερμοί


Πίνακες Συναγερμού Caddx

Ενσύρματοι και ασύρματοι πίνακες από 8-192 ζώνες, με δυνατότητα χωρισμού σε πλήρη υποσυστήματα (partition), υποστηριζόμενοι από προγράμματα απομακρυσμένου ελέγχου (download/upload), συμβατοί με την τεχνολογία Χ-10 (αυτοματισμοί σπιτιού) με προγραμματιζόμενες εξόδους και μεγάλο αριθμό χρηστών, πίνακες που χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος. Πίνακες CADDX, η κατασκευάστρια εταιρεία, General Electric, εγγυάται για τα προϊόντα της.


Πληκτρολόγια Caddx

Πληκτρολόγια κάθετης και οριζόντιας στήριξης, LCD, αναλογικά, με φωτιζόμενα πλήκτρα, πλήκτρα έκτακτης ανάγκης και απειλής, πληκτρολόγια με δυνατότητα απεικόνισης ζωνών με σύμβολα σε οθόνες υγρών κρυστάλλων, αριθμητική απεικόνιση ή περιγραφή ζώνης, πληκτρολόγια που συνδυάζουν την ευκολία στη χρήση με το μοντέρνο design.


Σειρήνες

Ηλεκτρονικές και μηχανικές σειρήνες, εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, πιεζοηλεκτρικές, μονοτονικές και πολυτονικές, με προαιρετική εσωτερική θωράκιση και tamper για προστασία κατά των βανδαλισμών, με ενσωματωμένο φάρο ή flash, μεγάλης ισχύος και θέση υποδοχής εφεδρικής μπαταρίας, σύμφωνες με τα επίπεδα θορύβου της Ευρώπης, έρχονται για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς σε μηχανικές αλλά και αισθητικές επιδόσεις.


Ανιχνευτές Κίνησης - Ραντάρ

Μια μεγάλη γκάμα από επώνυμους ανιχνευτές κίνησης (θραύσης κρυστάλλων, θορύβου, κραδασμών, θερμοκρασίας, επιπέδων υγρασίας, πλημμύρας, πυρός, φιλικούς προς κατοικίδια, ενσύρματοι και ασύρματοι, μικροκυματικοί και υπέρυθροι, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, κάθετης και οριζόντιας δέσμης, εμβέλειας από 10-750m, με θερμοκρασίες λειτουργίας από -40ο +50ο) θα εξασφαλίσει την απόλυτη κάλυψη του χώρου σας με μηδενικά ποσοστά ψευδών συναγερμών χάρη στο κύκλωμα ρύθμισης ευαισθησίας που διαθέτουν.


Μαγνητικές Επαφές - Παγίδες

Μαγνητικές επαφές απλές, μεταλλικές ή πλαστικές, αυτοκόλλητες, βιδωτές, φλατζωτές, για γκαραζόπορτες ή ρολά, ενσύρματες ή ασύρματες, διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων για την περιμετρική ασφάλεια του χώρου σας.


G.S.M.

Σε περιπτώσεις βλάβης του ΟΤΕ, καταστροφής του καλωδίου ή απλά μη ύπαρξης τηλεφωνικής γραμμής, ένας κωδικοποιητής αναλαμβάνει να εξασφαλίσει την επικοινωνία του συστήματος συναγερμού με τον κεντρικό σταθμό Λήψης Σημάτων. Κωδικοποιητές με 6-9 προγραμματιζόμενους προορισμούς, με επιλογές γεγονότων, δυνατότητα ασύρματου download/upload και backup συμβάντων.