Τηλεφωνικά Κέντρα


Τηλεφωνικά Κέντρα

Τηλεφωνικά κέντρα επώνυμα για αναλογικές (PSTN) και ψηφιακές γραμμές (ISDN). IP τηλεφωνικά κέντρα για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, με δυνατότητα σύνδεσης πλακετών επέκτασης εσωτερικών ή εξωτερικών θέσεων, με επιπλέον ελεύθερες θέσεις για ειδικές εφαρμογές (door opener) με θύρες USB και RS-232 και με δυνατότητα αναγνώρισης ταυτότητας καλούντος.

Κάρτες και Πλακέτες Επέκτασης

Κάρτες και πλακέτες επέκτασης εσωτερικών θέσεων εργασίας ή και εξωτερικών γραμμών, πλακέτες θυροτηλεφώνου - door opener, κάρτες ΟGM, DISA και RMT (Remote). Πλακέτες για υποστήριξη Message Waiting Lamp και κάρτες ISDN PRI. Όλα αυτά επώνυμα και με το κύρος που τους προσδίδουν κατασκευαστές όπως η Panasonic και η Samsung.


Τηλεφωνικές Συσκευές

Τηλεφωνικές συσκευές ψηφιακών και αναλογικών κέντρων, από 8-90 πλήκτρων (με προσθήκη κονσόλας πλήκτρων), με οθόνη, αναγνώριση κλήσης και ανοιχτή συνομιλία. Συσκευές απλές και περισσότερο σύνθετες σε ποικιλία χρωμάτων.


Περιφερειακά

Μονάδες κυψέλης, προσαρμογείς USB, τροφοδοτικά, καλώδια σύνδεσης, θυροτηλέφωνα, φίλτρα παλμών, Racks και φορτιστές, όλα διαθέσιμα και ετοιμοπαράδοτα για να καλύψουν τις ανάγκες του δικού σας χώρου!